Proloških iseljenika 14a, 21264 Gornji Proložac, Croatia
(+385) 92 290 3311
BOOKING

Gastronomija & Izleti

POSEBNE PONUDE

Stone Villa

Otkrijte lokalne ponude koje smo odabrali za Vas.

Ponosimo se svojom iznimnom vrijednošću za novac. Bilo da tražite odmor za vikend ili duži odmor, nadamo se da ćete iskoristiti našu lokalnu ponudu i doživjeti jedinstvena iskustva. Istražite jednu od naših lokalnih ponuda kako biste maksimalno iskoristili svoje putovanje.

Stonel Villa Imotski Hose riding

Istražite prelijepu okolicu

Gostima je na raspolaganju čitava priroda. Nudimo jahanje, biciklizam i mnoge druge aktivnosti u kojima ćete nesumnjivo uživati.

  • vožnja bicikla
  • vožnja kanuom
  • vožnja kočijom ili jahanje

Cijena na upit

OPG Grabovac

Tradicionalna kuhinja

Obiteljski restoran Grabovci udaljen je 200 m od vile i cijelo vrijeme vam stoji na usluzi. Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi jela s ovog područja.

Ponudu jela pogledajte ovdje.

Cijena na upit

Stone Villa Imotski Modro jezero

Posjetite Modro i Crveno jezero

Stone Villa se nalazi 8 km od Modrog jezera i 6 km od Crvenog jezera, glavne turističke atrakcije Imotske krajine na jugu Hrvatske.

Cijena izleta na upit

Stone Villa Imotski Kanjon Badnjevica

Čarobni kanjon Badnjevice

Nekad su se u kanjonu nalazile mnoge prirodne brane koje su dugoročno zadržavale vodu. Na klisurama kanjona uočljivi su ostaci nekadašnjih utvrda kojima su se koristili Delmati, Rimljani i Turci. Pri samom vrhu nalazi se mnoštvo pećina, jama, kraških pukotina, udubljenja nastalih gotovo neprekidnim protokom vode.

Cijena izleta na upit

Jezero Galipovac i Prološko Blato

Jezero Galipovac & Prološko Blato

Prološko blato zaštićeni je pojas prirode smješten u Imotskom polju, na području Imotske krajine. Sastavljeno je od mnogih jezera, od kojih je najveće jezero Galipovac. Uz jezero Galipovac postoji mnoštvo vidikovaca i odmorišta s pogledom koji zaustavlja dah.

Cijena izleta na upit

Stone Villa imotski Otocic Manastir

Otočić Manastir

U sklopu Prološkog blata je i značajan arheološki lokalitet na otočiću Manastir, ostatci nekadašnjega franjevačkog samostana iz vremena turske vlasti. Arheoloških lokaliteta ima i u brdskom području u neposrednoj okolici, a koja su u sastavu zaštićenog područja.

Cijena izleta na upit

Scroll to top